Categories
Uncategorized

3000 Watt Off Grid Solar System

Het is misschien moeilijk te begrijpen dat het gebruik van een klein, zelfgemaakt doe-het-zelf 3000 watt off-grid zonne-energiesysteem op veel manieren nuttig kan zijn. U kunt elke maand geld besparen op uw elektriciteitsrekening omdat uw nutsbedrijf niet hoeft te betalen voor de stroom die uw panelen opwekken. De hoeveelheid geld die u elke maand kunt besparen, is afhankelijk van hoeveel energie uw zonnepaneel verzamelt en de grootte van de panelen.

Als u uw elektriciteitsrekening wilt verlagen, is dit een van de beste manieren om dit te doen. Het in elkaar zetten kost weinig tijd en is heel eenvoudig te installeren. Het enige wat je nodig hebt, zijn een paar materialen zoals multiplex, schroeven, aluminium en andere lichte maar sterke plastic materialen.

U moet de volgende basisstappen doorlezen om te leren welke tools u nodig heeft om een ​​klein systeem te bouwen. Deze eenvoudige stappen zijn belangrijk om te weten voordat u begint met het bouwen en installeren van uw eigen zonnestelsel voor thuis.

De eerste stap die u moet nemen, is uw zonnepanelen zo instellen dat ze licht opvangen. Je kunt ze aan je dak hangen of aan je muur bevestigen.

Zodra uw zonnepanelen zijn ingesteld, moet u een systeem bouwen dat stroom van de zon opvangt. U kunt dit doen door fotovoltaïsche cellen te gebruiken om de energie om te zetten in elektriciteit of door zonnecollectoren te gebruiken om de warmte te benutten en naar de zonnepanelen te leiden. De meeste systemen gebruiken tegenwoordig fotovoltaïsche cellen om de energie van de zon te verzamelen.

De laatste stap is het aansluiten van uw elektriciteitsnet. Sluit hem aan op uw elektrische hoofdleiding en gebruik deze vervolgens om de batterijen op te laden en energie op te slaan totdat uw zonnepaneel leeg is. watt off grid zonnestelsel | solar power system} Om uw zonne-energiesysteem te bouwen, heeft u eerst multiplex nodig. Je hebt één vierkante voet per paneel nodig. U moet dan het triplex snijden om op uw panelen te passen. Bevestig vervolgens de panelen met schroeven aan het triplex.

Zodra het triplex is bevestigd, hoeft u alleen maar de aluminium panelen aan het triplex te bevestigen. Boor gaten in het aluminium voor de schroeven om de panelen op het triplex te monteren.

Bevestig de zonnepanelen met schroeven aan de zijkanten van het aluminium paneel. U moet ook gaten in het triplex boren om in de panelen te boren zodat de bedrading tussen de panelen kan lopen. U hebt een draad nodig om de bedrading rond de zonnepanelen te leggen en het hele systeem voor aansluiting op het elektriciteitsnet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *