Categories
Uncategorized

Canadian Solar 330w 72 Cell Polycrystalline Solar Pv Module Review

Een Canadese Solar 330W 72 Cell Polykristallijne PV-module review zal de voordelen en kenmerken van de nieuwe module gedetailleerd beschrijven. Deze specifieke beoordeling behandelt de kenmerken, het gebruik en de voordelen van deze specifieke module.

De Canadese Solar PV Module review zal kijken naar de verschillende soorten zonnecellen die in de module worden gebruikt. De module is een combinatie van silicium en amorf silicium. Het polykristallijne silicium dat in deze module wordt gebruikt, kan veel elektriciteit produceren die kan worden gebruikt om uw huishoudelijke apparaten van stroom te voorzien.

De module maakt gebruik van een omvormer die de door de panelen geproduceerde gelijkstroom omzet in wisselstroom die kan worden gebruikt voor aansluiting op de stroomvoorziening van uw huis. Het is de omvormer die verantwoordelijk is voor het omzetten van de gelijkstroom in wisselstroom. Dit is hoe het de energie kan gebruiken om uw huis van stroom te voorzien.

De module wordt geleverd met drie omvormers. Degene die je nodig hebt om de modules op je stroomvoorziening aan te sluiten, is de hoofdomvormer. De tweede omvormer is de secundaire omvormer die u zal helpen uw zonne-energieverbruik te verminderen door te voorkomen dat de omvormer stroom van uw primaire voeding neemt.

De Canadese zonnepaneel heeft ook twee sensoren, die zullen werken om te detecteren wanneer de zon schijnt en wanneer niet. De module detecteert dit met behulp van een fotoweerstand. Dit type sensor kan detecteren wanneer het zonlicht schijnt en wanneer dit niet het geval is, en vervolgens de module uitschakelen.

Alle componenten in de module zullen werken om een ​​output te produceren die Photovoltaic Junction Box wordt genoemd. De PVJB bestaat uit drie delen en elk van hen zal werken om de gelijkstroom van het paneel om te zetten in wisselstroom die zal worden gebruikt om de apparaten in uw huis van stroom te voorzien.

De module moet worden aangesloten op een printplaat die is ontworpen om de belasting van drie modules aan te kunnen. Dit is het eerste onderdeel dat bij u thuis moet worden geïnstalleerd. Het volgende deel van de module is een connector die is ontworpen om te worden aangesloten op de printplaat die is geïnstalleerd.

Het derde deel van de module is de omvormer, een apparaat dat helpt om de gelijkstroom van de zonnemodule om te zetten in wisselstroom. De omvormer is wat zal helpen om de output van de PVJB te regelen. Dit is ook het onderdeel dat wordt gebruikt om de wisselstroom te verwerken die van uw hoofdvoeding wordt afgenomen.

De Canadese PV-module review zal het gebruik van deze module bespreken. Het zal ook de verschillende soorten modules bespreken die op de markt verkrijgbaar zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *