Categories
Uncategorized

Complete Solar Power Kits for Homes

Complete Solar Power Kits for Homes is een nieuw product dat is geïntroduceerd door de American Solar Energy Society en is ontworpen voor woningen die een minimale hoeveelheid stroom nodig hebben voor uw huis. Het werkt net als zonnepanelen, maar het heeft niet veel ruimte nodig.

Een complete zonne-energiekit voor huizen wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om de kit zelf te installeren, of je kunt een professional inhuren om de installatie uit te voeren. De kits zijn er in twee soorten: de basisset, die alleen de onderdelen bevat die nodig zijn om het systeem op te zetten; en de geavanceerde kit, die alles bevat wat je nodig hebt om een ​​compleet zonnesysteem bij je thuis te installeren. De meeste kits bevatten alle onderdelen die je nodig hebt voor één paneel, sommige voor twee, maar de kits bevatten niet alle onderdelen die nodig zijn om een ​​compleet systeem op te zetten.

De kits bestaan ​​meestal uit drie onderdelen: de zonnecellen, een controllerkast en de accubank. Afhankelijk van hoe groot je huis is en hoeveel zonnecellen je hebt, zul je meer dan één kit moeten kopen om genoeg cellen voor je hele systeem te hebben. U moet de kits kopen met zonnecellen die even groot zijn als het dak van uw huis.

Er zijn verschillende soorten zonnecellen die voor verschillende systemen worden gebruikt. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen en het is belangrijk om de juiste te kiezen. Als je dak erg glad en plat is, moet je voor een kristallijne siliciumcel gaan.

De kristallijn silicium zonnecellen zijn de duurste zonnecellen op de markt. Ze zijn te vinden in woonwinkels of je kunt ze ook online kopen op de website van de fabrikant. De kristallijne siliciumcellen worden gebruikt voor alle soorten zonnesystemen, maar zijn niet de beste keuze voor mensen met zeer gladde daken. Als je kristallijne siliciumpanelen wilt hebben, moet je de kits met de basiszonnecellen aanschaffen en vervolgens upgraden naar de duurdere kristallijne siliciumcellen als je huis al is gebouwd.

Er zijn enkele kits die bij kits worden geleverd. Bij sommige kits moet u de onderdelen kopen die u nodig hebt om ze zelf te installeren. Sommige kits worden zelfs geleverd met video’s, zodat u uw eigen systeem in slechts een uur kunt opzetten. De meeste kits worden geleverd met de basisonderdelen, instructies, een zonnecelgids en batterijgids. Als u echter besluit om een ​​kit aan te schaffen die bij de onderdelen wordt geleverd, moet u ze apart kopen, zorg er dan voor dat u ze koopt volgens het type systeem waarvoor u kiest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *