Categories
Uncategorized

Edmonton New Roof and Solar Combo

“Als u geïnteresseerd bent in een modern ontwerp voor uw huis of bedrijf, dan zijn de Edmonton New Roof en Solar Combo een uitstekende keuze. Onze dakdekkers uit Edmonton zijn uitgerust om aan uw behoeften te voldoen.”

Het bedrijf werd in 1953 opgericht door Jim en Jane Dornberg, twee dakdekkers die opgroeiden in Edmonton, Alberta. “Edmonton is al meer dan vier decennia onze huizen en we hebben hier honderden huizen gebouwd”, zegt Jim. “We houden van de architectuur van dit gebied en de schoonheid van de stad, dus het was niet meer dan normaal om huiseigenaren een nieuwe benadering van dakconstructie te bieden.”

De nieuwe dakstijl die ze aanbieden, is geïnspireerd op hun ervaring in Edmonton. “Ons doel was om iets te creëren dat niet alleen aantrekkelijk was, maar ook functioneel. We wilden ons dak optimaal kunnen benutten, en dat is precies wat we hebben gedaan”, zegt Jim. “We hebben onze persoonlijke interesses gecombineerd met traditionele bouwtechnieken om deze opwindende nieuwe technologie te ontwikkelen.” Het bedrijf gebruikt een combinatie van staal, pannen en ceder shake, een uniek dakmateriaal.

Het bedrijf verkoopt geen ander dakmateriaal of andere dakdiensten aan inwoners van Edmonton, behalve het ontwerp en de installatie van hun nieuwe dak en zonnepaneelcombinatie. Het bedrijf heeft ook een op maat ontworpen geprefabriceerde aluminium goot en gootoprit, die het bedrijf op zijn eigen daken installeert. “Dit was iets dat we deden om het ontwerp en de stijl van het dak te creëren, zonder een aannemer in te hoeven huren”, legt Jim uit. “We wilden ervoor zorgen dat de goten waterdicht waren, zodat het regenwater zo snel mogelijk van de woning zou weglopen.” Een gootsysteem is ontworpen om het regenwater op te vangen en af ​​te voeren. in plaats van het in een gebied met verstopte afvoeren te laten lopen, loopt het naar een afvoerveld dat afstromend regenwater opvangt en naar een opslaggebied leidt.

Het belangrijkste doel van het bedrijf is om superieure dakreparatie- en installatieservice te bieden aan huiseigenaren in het hele Edmonton Metro-gebied. Ze hebben een uitgebreide reeks bekwame en gecertificeerde dakdekkers die alle fasen van het bouwproces van het dak uitvoeren. Dit omvat het installeren van een hoogwaardige asfaltshingle en dakteer, evenals dakverf, dakpannen en kit- en dakafdichtingen, samen met het vervangen van dakklemmen, lijstwerk, dakbinders en boeiboorden.

“Wij geloven dat door rechtstreeks met de huiseigenaar samen te werken, de klant zal leren hoe hij of zij de prestaties van zijn of haar dak kan maximaliseren. De meeste huiseigenaren hebben niet de tijd om dit soort informatie te leren, daarom bieden we het gratis aan om te helpen ze besparen tijd en geld ”, zegt Jim. U kunt te allen tijde contact met hen opnemen om een ​​afspraak te maken voor een consult met een getrainde dakdekker. “Onze dakdekkers bieden concurrerende tarieven, gratis prijsopgaven en garanties, waardoor u gerust weet dat we volledig vertrouwen hebben in de prestaties en capaciteiten van ons dak. Onze dakdekkers zijn uiterst gedetailleerd georiënteerd en weten precies hoe ze elk project moeten aanpakken.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *