Categories
Uncategorized

Game play with chen dota 2

Chen is een sterk personage in het spel, maar als je op zoek bent naar een eenvoudig maar leuk personage om mee te spelen, dan is Chen wat je nodig hebt. Er zijn een paar verschillende manieren om Chen te spelen, maar ze zijn allemaal best leuk.

Het eerste dat je kunt doen als je Chen speelt, is onzichtbaar worden en zoveel mogelijk uit het zicht proberen te blijven. De onzichtbare Chen kan gemakkelijk worden gebruikt om andere spelers te verrassen en het spel in een mum van tijd te winnen. Deze techniek werkt het beste tegen vijanden, omdat ze niet zeker weten of je er bent. Het werkt ook tegen griezels, omdat griezels ook niet weten waar ze zich moeten verstoppen.

Als je deze strategie gebruikt om moorden te plegen, moet je snel bewegen terwijl je je vijand aanvalt, en tegelijkertijd uit het zicht blijven. Hoe sneller je beweegt, hoe meer kansen je hebt om het spel te winnen. Een leuke truc is om je onzichtbaarheid te gebruiken om kills te krijgen die je gratis engerds geven om een ​​level omhoog te gaan.

Er zijn twee andere manieren om Chen te spelen die voor een interessant spel zorgen. De eerste is om te profiteren van zijn ultieme vermogen om een ​​vijand te bevriezen. Als je dit doet, heb je hun aanval voor een korte tijd effectief gestopt, zodat je naar binnen kunt gaan en ze kunt aanvallen.

Als je Chen bevroren is, kun je je vertragingen gebruiken om in melee-bereik te komen en wat gratis aanvallen op de vijand te krijgen. Het is belangrijk om te weten dat je niet voor de vijand hoeft te staan ​​om ze aan te vallen met je vertragingen, maar dat je eerder voor ze moet staan, omdat ze gedwongen zullen worden te kiezen tussen jou of de vijand tegelijkertijd aanvallen. tijd.

Je kunt Chen spelen door naar een pub te gaan, of door gewoon met je eigen account te beginnen op je favoriete online spelsite. Je moet de basisprincipes van het spel leren en je eerste paar levels maken. Als je dan klaar bent om te beginnen met spelen, ga dan naar de game play with Chen-site en oefen wat met de held.

Als je eenmaal goed hebt geoefend met de held, kun je je concentreren op de gemakkelijke dingen, zoals de vaardigheden van de held, en beginnen met het bouwen van een mooie pool van goud en ervaring. Het is erg belangrijk om het spel met Chen bij te houden, omdat hij erg moeilijk te besturen kan worden als je niet oppast.

Het spel met Chen is heel anders dan de reguliere spellen van Warcraft, dus het kan even wennen zijn. Als je er eenmaal aan gewend bent om hem te spelen, zul je het fantastisch vinden om de held te spelen. Hij heeft veel leuke vaardigheden, waaronder zijn Ice Field-vaardigheid en het vermogen om op afstand spreuken uit te spreken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *