Categories
Uncategorized

Ground Mount Solar Racking

Wanneer u nadenkt over een grootschalig op de grond gemonteerd PV-systeem, is het belangrijk om de dynamiek te leren van hoe de verschillende systemen en constructiemethoden worden gebouwd. De fundering van op de grond gemonteerde zonnepanelen is vaak het moeilijkste deel van een project, dus als je leert hoe je de fundering op de juiste manier kunt bouwen, zal elk project soepel verlopen.

Grondbevestigingen hebben meestal een frame dat is verankerd door vier stalen of betonnen voetstukken. De basis wordt ondersteund door stalen of betonnen steunen aan weerszijden van het hoofdpaneel. De hoofdpanelen zijn aan deze steunen bevestigd met bouten, die onder druk worden gezet.

Als de grond van het dak niet sterk genoeg is om de gemonteerde zonnepanelen te dragen, kan in plaats daarvan een nok worden gebruikt. Deze nok wordt met metalen beugels onder de hoofdpanelen gemonteerd en met stalen kabelbinders aan het hoofdpaneel verankerd. Dit is vergelijkbaar met het monteren van een boot op een pier. Dezelfde principes zijn van toepassing, hoewel een boot op een pier een stevige fundering moet hebben om hem te ondersteunen. Een nok op een dak vereist een sterkere fundering, omdat de steun geen fundering nodig heeft om erop te worden gemonteerd.

De sterkte van uw dak bepaalt wat voor soort grondsteunen u kunt gebruiken. Maar zelfs als u geen sterk dak heeft, kunt u nog steeds stellingen gebruiken op een dak dat zwakker is dan normaal. Deze rekken zijn meestal gemaakt van beton en staal en worden vervolgens op hun plaats geschroefd. Aan elke hoek van het rek is een stalen paal bevestigd. Deze rekken dragen niet zoveel gewicht als de rekken die zijn gebouwd met behulp van het sterke dak. Door de dakdragers is het echter gemakkelijker om de panelen te installeren als ze eenmaal op hun plaats zitten, waardoor er meer zonne-energie kan worden geproduceerd.

Op de grond gemonteerde zonnepanelen zijn meestal gemaakt van polystyreen of aluminium. Ze hebben meestal een plastic hoes op het hoofdpaneel, maar de hoes is verwijderbaar voor onderhoudsdoeleinden.

Voordat de stellingen op de grond worden gemonteerd, moet de betonnen basis worden voorbereid door een laag mortel in te gieten om de panelen een glad oppervlak te geven. Nadat dit is gedaan, kan het afdichtmiddel op de basis worden gegoten, waardoor regen en andere elementen die de basis zouden kunnen beschadigen, buiten worden gehouden. Als de basis klaar is, kunnen de panelen met behulp van stalen schroeven en bouten aan het cement worden bevestigd. Dit moet grondig gebeuren en de panelen zijn dan klaar om geplaatst te worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *