Categories
Uncategorized

Happy Wheels Total Jerkface

Happy Wheels is een verslavend platformspel met ragdoll, ontwikkeld door het Amerikaanse bedrijf Fancy Force en uitgebracht door Nintendo. Het spel is meer dan tien jaar geleden ontwikkeld door game-ontwerper Jim Bonacci en heeft wereldwijd honderdduizenden mensen die het spelen. Gemaakt door gameprogrammeur en ontwerper Jeff Minter in 2020, speelt de game zich af op het magische land van Happy Wheels en stelt gebruikers in staat om hun eigen persoonlijke robotpersonage genaamd Mowgli te bouwen, evenals een breed scala aan andere robotvrienden. Deze game bevat ook veel fasen waarin spelers de felbegeerde Happy Wheels-ster kunnen verdienen die wordt toegekend aan spelers die een level voltooien met het hoogste aantal sterren erin.

Het spel speelt zich af in de wereld van India, in het jaar 1930. Een groot aantal mensen is uitgehongerd en dakloos als gevolg van het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Mowgli is samen met zijn vijf robotvrienden gescheiden geraakt van hun menselijke eigenaar, nadat ze zijn gevangengenomen door een lokale stam. Nu zijn ze gedwongen om te werken op het dorpskerkhof, waar ze gedwongen zijn hun overleden vrienden te begraven bij gebrek aan een geschikte begraafplaats. Om het leven van een van zijn vrienden te redden, moet Mowgli er zijn missie van maken om elk van de niveaus over te steken op weg naar het uiteindelijke doel, de belangrijkste tempel van het dorp. Tijdens de reis moet Mowgli zijn krachten gebruiken en zijn Happy Wheels-score opbouwen door power-ups te gebruiken die over elk niveau zijn verspreid.

Bij het betreden van het level krijgt Mowgli eerst drie power-ups te zien. Er is een explosieve bal die kan worden gebruikt om blokken en obstakels uit de weg te duwen, en een klein platform waar Mowgli op moet staan. Deze power-ups worden gebruikt om hem te helpen het podium over te steken en uiteindelijk de tempel te bereiken. Deze power-ups, die soms verborgen zijn in het landschap, zijn essentieel om het spel soepel te laten verlopen, omdat ze worden geactiveerd telkens wanneer aan een bepaalde voorwaarde wordt voldaan, zoals over een bepaald niveau rollen. of het door een bepaald gedeelte van het level halen. De blokken kunnen ook worden gebruikt om elk niveau over te steken, maar het moet snel gebeuren, voordat een bom of ander obstakel het vernietigt.

Als een speler erin slaagt om alle niveaus op zijn reis te doorkruisen, ontvangt hij de beloning voor de totale jerkface van Happy Wheels, een uniek knuffel van Mowgli. in zijn junglepak. Het totale jerkface-speelgoed van Happy Wheels is het enige item dat beschikbaar is wanneer de game online wordt gedownload, dus als de speler het als back-up wil behouden, moet hij de game opnieuw kopen. Wanneer een speler de totale jerkface verdient, krijgt hij een nieuw personage, een ander niveau om te spelen en veel bonusitems.

Het spel begint op niveau één. Er is geen tijdslimiet, wat betekent dat spelers het level zo vaak of zo weinig kunnen spelen als ze willen. Met elk niveau verdient Mowgli een ster, die kan worden gebruikt om krachtigere power-ups te kopen, zodat hij verder kan gaan. Naarmate de niveaus vorderen, worden nieuwe items ontgrendeld, waardoor het voor spelers gemakkelijker wordt om de verschillende uitdagingen te voltooien en meer sterren te verdienen, waarmee nieuwe niveaus en meer beloningen worden ontgrendeld.

Het doel van elk niveau is om de niveaus binnen de toegewezen tijd en in de juiste volgorde te voltooien om het volgende te ontgrendelen. Er zijn ook talloze verzamelvoorwerpen in de levels en in latere levels, waaronder een verscheidenheid aan voertuigen die in de arena kunnen worden gebruikt om verschillende taken uit te voeren en de uitdaging te vergroten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *