Categories
Uncategorized

Home Energy Generation and Storage

Er wordt veel in de media gesproken over energieopwekking en opslag in huis. Dit zijn beide groeiende industrieën met een enorm potentieel voor een belangrijke rol in de wereldwijde vermindering van koolstofemissies. Deze twee gebieden zijn nauw met elkaar verbonden, wat betekent dat als u denkt aan energieopwekking in uw huis of opslag in uw huis, u dit moet doen als onderdeel van een uitgebreid energieplan dat al uw andere behoeften op het gebied van hernieuwbare energie omvat.

Het eerste type energieopwekking en opslag in huis dat we hier bekijken, is windenergie in huis. Dit is veelbelovend en groeit wereldwijd snel. Windturbines voor thuis en vergelijkbare soorten passieve zonne-energie om stroom op te wekken voor uw huis door de beweging van wind, die meestal wordt opgewekt door gelokaliseerde windturbines of andere vormen van alternatieve energie. Passieve opwekking en opslag van zonne-energie komt steeds vaker voor in het VK, maar het is nog relatief onontgonnen terrein. Passieve opwekking en opslag van zonne-energie kan een geweldige manier zijn om te besparen op uw energierekening, omdat uw overtollige stroom wordt doorgegeven aan het nationale net, dat uw elektriciteitsleverancier in rekening brengt.

Een andere vorm van opwekking en opslag van energie in huis is zonne-energie. Dit komt vaker voor dan u denkt. In feite hebben veel huizen in het VK ten minste één zonnepaneel op hun daken, en de meeste van deze huizen bevinden zich op welvarende landgoederen met toegang tot goede zonneschijn. Lampen op zonne-energie zijn ook erg populair en worden steeds populairder in het VK.

Het tweede type energieopwekking en -opslag in huis dat we hier bekijken, is het verwarmen van water en het verwarmen van huizen. In het algemeen geldt dat hoe efficiënter een systeem is, hoe goedkoper de brandstofrekening zal zijn. In de afgelopen jaren zijn er waterverwarmingssystemen en nieuwe boilers ontwikkeld die veel meer doen dan water verwarmen. Ketels bevatten nu een veelvoud aan verschillende verwarmingselementen die het water snel kunnen verwarmen, en ook het huis efficiënt kunnen verwarmen, wat elke maand een enorme hoeveelheid geld bespaart.

Ten slotte omvat de opwekking en opslag van energie in huis zonne-warmwatersystemen of warmwateropslag op zonne-energie. Als u zonnepanelen op uw dak heeft, kunnen deze de zonnestralen omzetten in warm water. Er zijn enkele systemen die ook warm water opslaan voor toekomstig gebruik, zoals een zonneboiler die verwarmd water opslaat voor uw warmwaterdoeleinden. Door deze extra opslag kan iemand eigenlijk genoeg energie opslaan om het water voor een heel huis te verwarmen.

Met deze drie verschillende vormen van energieopwekking en -opslag in uw huis kunt u elke maand aanzienlijke bedragen besparen op uw energierekening. U bespaart niet alleen geld, maar helpt ook uw CO2-uitstoot te verlagen en een schoner milieu te creëren. Deze drie verschillende categorieën van energieopwekking en opslag in huis bieden enorme potentiële kansen, maar zijn niet de enige keuzes, waarmee u rekening moet houden bij het bekijken van uw totale energiebehoefte voor uw huis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *