Categories
Uncategorized

How Many Solar Panels Needed for a 2600 Square Foot Home in Ontario

Als u nadenkt over de kosten om zonnepanelen bij u thuis te installeren, zult u misschien verbaasd zijn te weten dat het gemiddelde aantal panelen dat nodig is voor een typisch huis in Ontario minder is dan $ 1000. Dit zijn eigenlijk de laagste kosten in vergelijking met andere staten met hoge penetratiegraden voor zonne-energie. Bovendien zijn er nu veel zonnepanelen verkrijgbaar met kortingstarieven vanwege de toegenomen populariteit van zonne-energie.

Hoeveel zonnepanelen nodig zijn voor een huis van 2600 vierkante meter in Ontario kan variëren, afhankelijk van de grootte en het aantal zonnepanelen. Je moet ook rekening houden met het klimaat in je omgeving. Als de gemiddelde temperatuur in uw regio bijvoorbeeld twintig graden onder nul is, heeft u meer zonne-energie nodig om aan uw behoeften te voldoen. Omgekeerd, als u in een gebied woont waar de gemiddelde temperatuur achtennegentig graden Fahrenheit is, zou u minder panelen nodig hebben om uw huis van voldoende stroom te voorzien om uw apparaten en lampen van stroom te voorzien.

Het is ook belangrijk om na te denken over de tijdsperiode dat u zonnepanelen wilt laten plaatsen. U moet ervoor zorgen dat u een offerte krijgt van een gerenommeerd bedrijf, zodat u geen extra geld hoeft uit te geven of uw kostbare tijd hoeft te verspillen met bellen om er een te krijgen die past bij uw behoeften en budget.

Een ander ding om te overwegen is hoeveel ruimte u nodig heeft om het zonnepaneel te plaatsen. Hoe groter het paneel en hoe hoger het, des te meer vermogen u nodig heeft om in de energiebehoefte van uw huis te voorzien. Dezelfde regel is van toepassing op de hoeveelheid zonlicht die erop valt.

Het is een goed idee om metingen uit te voeren voordat u met het project begint. De meest voorkomende afmetingen voor panelen zijn die met respectievelijk twintig en dertig voet overspanningen. Als u een vrijstaande woning bouwt, zorg er dan voor dat het paneel waterpas is zodat het toekomstige dakprojecten niet hindert. De meeste bedrijven die dit soort service aanbieden, zijn verzekerd, dus mocht er iets gebeuren met het paneel of met uw huis, dan bent u nog steeds verzekerd.

Nadat u uw zonnepanelen heeft geïnstalleerd, moet u ze testen om er zeker van te zijn dat ze correct werken. Het laatste dat u wilt, is dat een storm de panelen beschadigt of dat de zon de stralen die energie opwekken om uw huis van stroom te voorzien volledig buiten houdt. Zodra uw panelen in gebruik zijn genomen, kunt u uw nieuwe besparingen op uw elektriciteitsrekening gebruiken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *