Categories
Uncategorized

How Much Solar Power Is Needed to Power a 2200 Ft House

De hoeveelheid zonne-energie die nodig is om een ​​huis van stroom te voorzien, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals hoe groot het huis is en wat voor soort energiebron het zal gebruiken. Zonne-energiesystemen werken door de warmte van de zon op te vangen en om te zetten in elektriciteit. Deze elektriciteit wordt vervolgens van de panelen naar een centraal energieopslagapparaat of een paneel gestuurd.

Een gemiddeld huis verbruikt ongeveer vijftig watt elektriciteit per uur. De duurdere residentiële zonnepanelen, fotovoltaïsche panelen genaamd, zullen overdag meer zonne-energie verzamelen en deze omzetten in elektriciteit. De duurdere zonne-energiesystemen hebben een batterij die de extra energie opslaat en weer afgeeft als de zon ondergaat. De accu’s slaan ook voldoende stroom op, zodat als de zon schijnt er stroom beschikbaar is voor je woning.

Bij het kiezen van een zonne-energiesysteem voor woningen moet u nadenken over het soort elektriciteit dat u nodig heeft om uw huis te laten werken. Als u bijvoorbeeld een klein huis heeft met beperkte elektriciteitsvoorziening of als u in een gebied woont met weinig zonneschijn, is een klein zonne-energiesysteem voor woningen misschien niet nodig. Aan de andere kant, als u in een gebied woont waar u overdag veel zonlicht krijgt en de zon schijnt lang nadat de avond voorbij is, kan het een goed idee zijn om een ​​groter zonnestroomsysteem voor woningen aan te schaffen. Met een groter stroomsysteem voor thuis kunt u voldoende elektriciteit opslaan, zodat u niet al uw apparaten of andere apparaten hoeft aan te sluiten als er niet genoeg zonlicht is. Als vuistregel geldt dat u elke dag minimaal vier uur direct zonlicht moet hebben, zodat de panelen al het zonlicht kunnen opvangen.

Om te bepalen hoeveel zonne-energie uw residentiële zonne-energiesysteem moet gebruiken, moet u nadenken over de energiebehoeften van uw huis, de hoeveelheid elektriciteit die u nodig heeft voor een normale dag en hoeveel tijd de zon heeft om te schijnen. Het is belangrijk om te onthouden dat u zelfs met een kleine woning in de wintermaanden meer energie nodig heeft dan in de zomer. De hoeveelheid zonlicht die op een bepaald moment wordt ontvangen, is afhankelijk van het seizoen. Tijdens de wintermaanden is het belangrijk om goed op te letten hoe de zon schijnt. Als het niet direct op het paneel schijnt maar de grond raakt, krijg je niet genoeg zonne-energie.

U moet ook rekening houden met hoeveel elektriciteit u nodig heeft voor uw residentiële zonne-energiesysteem, omdat u moet berekenen hoeveel geld u bespaart als u zonne-energie gebruikt. uw energiekosten zijn lager. U kunt veel geld besparen als u lampen en apparaten uitdoet en overschakelt op energiezuinige apparaten. Dit geldt vooral als uw huis niet veel zon krijgt.

Als u een nieuw huis bouwt of als u van plan bent uw huis in de nabije toekomst te verkopen, wilt u misschien een groter zonnestroomsysteem voor woningen aanschaffen om uw energiekosten te compenseren. Op deze manier bent u niet voor al uw elektriciteit afhankelijk van nutsbedrijven en kunt u nog meer besparen op uw maandelijkse energierekening.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *