Categories
Uncategorized

Low Cost Solar System

Het is moeilijk om een ​​goedkoop zonnestelsel voor uw huis te vinden, maar er zijn enkele dingen die u kunt doen om uzelf geld en tijd te besparen bij het project. Een goed startpunt voor uw onderzoek is te weten hoeveel stroom uw systeem zal produceren, hoe het zal worden gebruikt en waar het naartoe zal gaan als het eenmaal operationeel is.

De grootte van het elektrische paneel dat u gebruikt, bepaalt hoeveel elektriciteit uw systeem zal produceren. Om het maximale vermogen te bepalen, moet u weten hoeveel watt per vierkante voet van het te dekken gebied is. Als u het gebied gebruikt om uw huis te verwarmen, hoe groter het paneel, hoe meer energie het zal produceren. Om te bepalen hoeveel panelen u nodig heeft, neemt u uw vierkante meters en deelt u deze door 4 en vermenigvuldigt u deze vervolgens met 2. Als u eenmaal weet hoeveel panelen u nodig heeft, kunt u berekenen hoeveel er in uw huis passen.

Goedkope zonnesystemen variëren sterk in grootte en productie. Sommige kosten ongeveer $ 500, andere duizenden dollars. Afhankelijk van het type systeem dat u koopt, kan de prijs variëren van een paar honderd dollar tot enkele duizenden.

Als u een systeem in een garage installeert, heeft u veel meer panelen nodig dan wanneer u het systeem in de serre installeert. Als u bijvoorbeeld een garage heeft en deze gebruikt als werkplaats of thuiskantoor, bent u wellicht beter af met een kleiner systeem. Dit geldt vooral als de garage niet groot genoeg is voor een groot zonnepaneel. Een kleiner systeem zal ook gemakkelijker te installeren en te onderhouden zijn.

U kunt bepalen hoeveel energie uw systeem in een bepaalde maand zal produceren door te meten hoeveel elektriciteit uw zonnecellen ‘s nachts produceren. Als de panelen overdag meer elektriciteit produceren, wilt u misschien een groter systeem kopen. Dit komt doordat een groot systeem meer energie kan trekken dan een kleiner systeem.

Er zijn goedkope zonnestelsels, maar het kan moeilijk zijn om ze te vinden. Overweeg, voordat u een fortuin aan een systeem uitgeeft, een paar tips om u te helpen het product te onderzoeken.

Een geweldig idee is om de websites van bedrijven die goedkope zonnepanelen verkopen te bekijken en uit te zoeken wat andere consumenten over het product zeggen. U kunt recensies lezen over producten die u overweegt te kopen en prijzen vergelijken. Als er slechte recensies over het product zijn, kunt u deze online vinden en geen geld verspillen.

Goedkope zonnesystemen zijn te vinden als u ernaar zoekt. Een beetje geduld en een beetje onderzoek loont. Zo’n zonnestelsel kan jou en je gezin van een geweldige energiebron voorzien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *