Categories
Uncategorized

Sizing a Solar System

De dimensionering van een zonnestelsel-methode wordt veel gebruikt door websites van zonnepanelenfabrikanten en in combinatie met ‘vuistregel’-methoden en kan door uzelf worden gebruikt. Dit is een methode die gewoonlijk wordt gebruikt door installateurs van zonne-energie en die over het algemeen wordt gebruikt om een ​​zonnesysteem af te stemmen op uw individuele vereisten en stroomvereisten. De aanbevolen aanbeveling is dan voor een zonnestelsel dat de helft van uw gebruikelijke maandelijkse elektriciteitsbehoefte produceert. Deze aanbeveling zal natuurlijk verschillen afhankelijk van waar u momenteel uw zonne-energie voor gebruikt, maar het moet minstens zo hoog zijn als uw huidige elektriciteitsverbruik. Dit komt doordat zonne-energie per kilowattuur duurder is dan elektriciteit, waardoor je meer panelen zou moeten kopen om de energiekosten goed te maken.

Het is mogelijk om panelen van dit formaat te kopen op de website van een paneelfabrikant of bij een van de grotere fabrikanten van zonnepanelen, zoals de Solar Power Company of Solar Power Systems. Er zijn ook websites met informatie over het dimensioneren van een zonnestelsel door contact op te nemen met een plaatselijke installateur in uw omgeving. De meeste fabrikanten van zonnepanelen hebben lokale installateurs beschikbaar voor degenen die hun zonnestelsel in hun eigen achtertuin willen laten installeren.

Nadat u uw zonnestelsel heeft gekocht, is de volgende stap om contact op te nemen met de fabrikant of installateur van uw zonnepaneel om te weten te komen wat hun aanbevolen maatsysteem voor uw specifieke paneel is. Afhankelijk van uw specifieke systeem en de hoeveelheid elektriciteit die u wilt opwekken, kan dit aantal sterk verschillen, dus het is belangrijk om zoveel mogelijk informatie van uw installateur te krijgen om een ​​nauwkeurige schatting te krijgen van de grootte die u nodig heeft.

Zo kan de maatvoering van een zonnepaneelsysteem verschillen, afhankelijk van of u van plan bent te verkopen of niet. Als u van plan bent de panelen te verkopen aan een energiebedrijf voor thuis, is het belangrijk dat zij weten dat de panelen te groot zullen zijn voor uw huis, zodat ze u niet in rekening brengen voor overtollige energieproductie die u niet gebruikt.

Sommige mensen geven er de voorkeur aan om hun eigen ‘back-up’ te hebben voor als hun zonnepaneelsysteem niet genoeg elektriciteit voor hun huis produceert, dus in dat geval kunnen ze besluiten dat ze een ander zonnepaneel moeten kopen om hun normale elektriciteit te kunnen blijven opwekken. Er zijn veel verschillende soorten zonnepaneelsystemen waaruit u kunt kiezen en veel verschillende hoeveelheden zonlicht die de panelen aankunnen, dus u moet een goed idee krijgen van de hoeveelheid zonlicht die uw huis ontvangt, om te bepalen welke maat zonnepaneelsysteem is het meest geschikt voor uw behoeften.

Als u eenmaal uw zonnestelsel heeft aangeschaft, is het belangrijk dat u er goed voor zorgt, zodat de panelen zo lang mogelijk meegaan. U kunt alle informatie die u moet weten over het reinigen van de zonnepanelen vinden wanneer u een gerenommeerde online website van de fabrikant van zonnepanelen raadpleegt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *