Categories
Uncategorized

Solar and Wind Power Generator

Een nieuwe uitvinding van het Amerikaanse octrooibureau vraagt ​​om de integratie van een zonne- en windenergieomvormer. Dit octrooi beschrijft een systeem dat een fotovoltaïsche zonnecelreeks combineert met een stroomomvormer voor windturbines. Het omvat een turbine, aangepast aan de stroming van windstromen, om mechanische energie om te zetten in elektrische energie.

Dit is een zeer eenvoudige generator van zonne- en windenergie, die geen elektronica bevat. Het bestaat alleen uit de reeks zonnepanelen met batterijen. In de meeste gevallen hoeven de batterijen niet op de omvormer te worden aangesloten. De omvormer zorgt alleen voor de omzetting van mechanische energie in elektrische energie, met behulp van de batterijen.

Zonnepanelen hebben meestal maar één paneel of meerdere. De array wordt meestal op een dak van het gebouw geplaatst en is verbonden met een accubank. Als de batterijen niet goed werken, werkt het zonnepaneel mogelijk gewoon niet.

Er kleven verschillende nadelen aan dit type zonne-energie- en windenergieomzetters. Ten eerste kunnen ze duur zijn om te installeren als u uw eigen zonnepaneel wilt maken. Als u de gratis energie van de zon gebruikt, kunnen ze u misschien niet voldoende stroom leveren voor uw behoeften, dus u zult meer geld moeten betalen aan elektriciteitsrekeningen.

Windturbines kunnen erg luidruchtig zijn. Ze zijn ook soms overdag luidruchtig, tijdens de zomer. En je hebt veel batterijen nodig om de overtollige energie die gedurende de dag wordt opgewekt op te slaan, als je het de hele tijd wilt opslaan.

Windturbines zijn geweldig om stroom op te wekken. Maar als u een duurzame energie- en windenergie-installatie wilt bouwen, zijn er naast de panelen nog veel andere manieren om deze energiebron te bemachtigen. Het kost u misschien meer geld, maar het is de extra inspanning niet waard.

Een omvormer voor zonne- en windenergie kan voldoende energie leveren voor uw huis. Dit type converter is te vinden bij de meeste bouwmarkten. Als je niet genoeg ruimte hebt om er een te installeren, kun je draagbare wind- en zonne-energieomvormers kopen om te gebruiken als je wat vrije ruimte hebt.

Windturbines worden meestal bij de zee geplaatst, op een locatie met veel wind. Er zijn ook enkele uitzonderingen. Als je in de stad woont, kun je nog steeds je eigen zonne- en windenergie-generator bouwen.

U kunt een doe-het-zelf-omvormer voor zonne- en windenergie online of bij sommige bouwmarkten kopen. Ze kunnen meestal worden gekocht voor minder dan $ 100 en de installatie kan in één middag worden gedaan. Met dit type omvormer zal uw maandelijkse stroomverbruik veel lager zijn dan wat het nu is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *