Categories
Uncategorized

Solar Energy Industry in Canada

Conferenties voor de zonne-industrie

Solar Canada Conferentie (7-8 januari) ma 7, tot ma 8, in Toronto, ON. Als je een zonne-professional, advocaat, stakeholder, beoefenaar of advocaat bent, dan mag je deze conferentie zeker niet missen!

Als je betrokken bent bij de zonne-industrie, is er zoveel kans op groei in deze groeiende economie. De vraag naar zonne-energie zal naar verwachting blijven toenemen naarmate de wereld afhankelijker wordt van fossiele brandstoffen, zoals olie, gas en kolen. Als je je bewust wordt van de stijgende kosten van aardolie en fossiele brandstoffen en de noodzaak om naar alternatieve energiebronnen te zoeken, kun je overwegen om je met de zonne-industrie bezig te houden.

De Canadese industrie is extreem dynamisch en blijft ook de komende jaren groeien. Canadese zonne-energiebedrijven kijken ook naar het uitbreiden van hun activiteiten naar andere landen zoals Australiƫ, Italiƫ en Japan. Canada heeft het potentieel om te groeien tot een van de toonaangevende producenten van zonne-energie in Noord-Amerika en dit is wat er nu gebeurt!

Zonne-energie is een geweldig alternatief voor traditionele energiebronnen die een dure kapitaalinvestering vereisen. Nu de kosten van brandstof stijgen en de oliereserves op een laag pitje staan, is het geen wonder dat mensen op zoek zijn naar manieren om hun kosten te verlagen. De kosten van zonnepanelen dalen elke maand en de overheid ondersteunt de groei van de industrie bij elke stap op de weg. De Canadese regering neemt het voortouw bij het verstrekken van belastingvoordelen, subsidies en stimulansen om de zonne-industrie te helpen groeien in Canada.

De volgende grote zonne-industrie overeenkomst zal worden gehouden in Vancouver in de herfst van 2020 en er wordt verwacht dat dit de grootste conferentie ooit in Canada zal zijn. Naast het grote aantal zonne-professionals dat aanwezig zal zijn, zullen er ook veel andere mensen zijn die actief betrokken zijn op het gebied van zonne-energie. Dit zorgt voor een geweldige netwerkmogelijkheid om anderen te ontmoeten die gepassioneerd zijn over de duurzame energie industrie.

Het maakt niet uit of je een aannemer bent of dat je gewoon thuis wilt werken, je kunt op dit moment mogelijkheden vinden voor werk in de zonne-industrie in Canada. De verwachting is dat de zonne-industrie in de toekomst nog verder zal groeien en veel mensen in de industrie zijn al begonnen met een nieuwe onderneming. Kijk om je heen voor bedrijven en zonne-energie aannemers die de hulp van een energiedeskundige zouden kunnen gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *