Categories
Uncategorized

Solar Power Roof Tiles

Zonne-energie dakpannen zijn kleine zonnecellen die op een dak zijn bevestigd in plaats van traditionele asfaltschindeldaken. Ze worden vervolgens aangesloten op de elektriciteit van uw huis, waardoor zonne-energie aan uw bestaande elektriciteitsnet kan worden toegevoegd. Het mooie hiervan is dat deze tegels volledig recyclebaar zijn en het milieu niet belasten.

Zonnedakpannen worden vaak zonne-gordelroos genoemd, omdat ze op gordelroos lijken en gemakkelijk in de meeste bouwmarkten te vinden zijn. Hoewel de tegels zelf geen zonne-energie toevoegen, bestaan ​​ze eigenlijk uit fotovoltaïsche cellen die zijn bevestigd aan een aluminium frame. Dit raamwerk dient twee doelen: ten eerste ondersteunt het de cellen zelf en beschermt het ze tegen vocht- en temperatuurschommelingen; Ten tweede kunnen de cellen de zonne-energie die ze absorberen, opvangen.

Deze tegels worden meestal over oude asfaltdakdaken gelegd en laten zonlicht direct op het tegeloppervlak verzamelen. Hierdoor ontstaat er een soort laag glas of kristal bovenop het dak, waardoor de zonne-energie opgevangen kan worden zonder de rest van het dak aan te tasten. Wanneer de warmte weer naar de woning kan worden teruggevoerd, wordt de energie omgezet in elektrische stroom die ‘s nachts of overdag kan worden gebruikt.

Zonnedakpannen kunnen rechtstreeks worden gekocht bij de fabrikant of bedrijven die dakpannen en shingles verkopen, of u kunt ze ook online kopen via verschillende bronnen. Voordat u besluit welke optie u wilt maken, moet u even de tijd nemen om de prijzen te vergelijken en de beste deal te zoeken. Veel mensen zijn verbaasd over de prijs van deze tegels, zeker als je bedenkt dat ze vrijwel geen effect hebben op je algehele energieverbruik. U bespaart geld en vermindert de hoeveelheid kooldioxide die u uitstoot met een nieuw dak.

Deze tegels zijn niet alleen eenvoudig en betaalbaar, ze zijn ook verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren. Of je nu een traditionele look wilt of iets moderner, er zijn tegels voor elke smaak.

Wanneer u besluit om uw eigen dakpannen op zonne-energie te installeren, vergeet dan niet in gedachten te houden dat deze geen invloed hebben op uw elektriciteitsrekening. Ze zullen alleen maar bijdragen aan uw spaargeld. Ze verminderen echter ook de hoeveelheid schade die wordt aangericht door UV-stralen die kunnen leiden tot vervaging en verkleuring van uw tegels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *